LIIKUNTAPALVELUT

OTA YHTEYTTÄ

VALMENNUSFILOSOFIAMME

 

Olemme luonnollisen ja toiminnallisen liikkeen puolesta puhujia. Ihminen on syntynyt liikkumaan ja käyttämään kehoaan monipuolisesti. Keskitymme valmennuksissa toiminnalliseen harjoitteluun, kehonpainoharjoitteluun ja liikkuvuusharjoitteluun.

 

 

valmennus

 

Valmennuksessa kartoitamme yhdessä liikuntakokonaisuutesi ja tämän hetkisen tarpeesi. Käymme läpi esimerkiksi oikeaoppiset suoritustekniikat, askelluksen, nivelten asennot, keskivartalon hallinnan ja lapatuen. Halutessasi teemme sinulle myös harjoitusohjelman. Ohjelma voi olla esimerkiksi kuntosaliohjelma, kotiharjoitusohjelma tai liikkuvuusohjelma. Ohjelma sisältää toiveidesi, tavoitteidesi ja rajoitteidesi pohjalta laaditun kuvallisen ja kirjallisen harjoitusohjelman. 

 

 

firstbeat life -mittaus

 

Firstbeat Life on henkilökohtainen terveys- ja hyvinvointipalvelu, joka avaa erittäin tarkasti omaa stressin, palautumisen, unen ja liikunnan tilannettasi. Palvelu auttaa ymmärtämään, miten parhaiten edistät kehon ja mielen hyvinvointia juuri sinulle sopivalla tavalla sekä löydät tasapainon kuormituksen ja levon välillä. Luotettava mittalaite mittaa erittäin tarkasti sykevaihtelun,

Firstbeat Life -sovellus tarjoaa tietoa stressistä, palautumisesta, unesta ja liikunnasta sekä yksilöllistä ohjausta ja henkilökohtainen valmennus antaa lisätukea ja motivaatiota.

VARAA AIKA

Nimi  
Sähköposti  
Viesti